inicio


Castelán Galego
Inicio Contactar por correo elctrónico Anterior Siguiente Recomiéndenos

 Presentación
 Actualidade
 Normativa
 Centro de Documentación
 Información Cooperativa
 Teleformación Cooperativa
 Emprego Cooperativo
 Servizos


Buscador


Acceso Intranet
USUARIO  

CLAVE

Novo usuario | Olvidou a sua clave












Cooperativas Agro-alimentarias de España asume a proposta do MAGRAMA para estabilizar o mercado e regular a oferta


 
 
Envíe a un Amigo


14/07/2014
Entre as medidas destaca a destilación obrigatoria para determinados tipos de viños, naquelas zonas produtoras cuxa produción na campaña 2013/14 fose superior nun 50 á media das últimas catro campañas, e para os produtores que obtivesen un rendemento superior a un volume que se determinará antes da vendima. O volume máximo de retirada será de 4 millóns de hectolitros. Así mesmo, o alcohol que resulte da destilación utilizarase con fins industriais ou enerxéticos, sen que perturbe o mercado dos de consumo.
Cooperativas Agro-alimentarias de España valora especialmente o paquete de medidas propostas polo MAGRAMA a máis longo prazo, porque significan un punto de inflexión para lograr a autorregulación do sector e mellorar a transparencia do mercado. Unha desas medidas, solicitada por Cooperativas Agro-alimentarias de España, é desenvolver a normativa que propicie a constitución das Organizacións de Produtores Vitivinícolas, OPVs. Así mesmo, constituirase a Interprofesional do Viño.

Cooperativas Agro-alimentarias de España considera tamén necesario retomar a batalla en contra da chaptalización a nivel europeo, polo dano que supón para a produción vitivinícola mediterránea, e por iso apoiará as actuacións que leve a cabo o MAGRAMA en Bruxelas. Así mesmo, considera positivo que se realice un seguimento continuado do mercados e que se establezan normas de control que garantan os datos.


http://www.agaca.coop/



  Máis Novas Relacionadas
 · As cooperativas condenan os ataques a camións españois en Francia e piden ás administracións que centren os seus esforzos en lograr medidas excepcionais para reactivar o mercado do melocotón
 · AGACA organiza un curso de Benestar Animal na cooperativa O Rodo
 · AGACA rexeita o anteproxecto de Lei de Prevención do Consumo de Bebidas Alcohólicas por Menores
 · O 2013 foi o ano récord para Feiraco cunha facturación de 114 millóns de euros
 · O Programa de Produción e Comercialización agraria de Calidade Diferenciada de Vegalsa-Eroski e AGACA roza o millón de euros de facturación en 2013.
  Biblioteca Relacionada
 · Impulso de Novos Proxectos Cooperativos (Guía Recursos)
 · Consumo Consciente
 · Manual de Produción Integrada
 · Guía Practica para unha boa compra
 · Manual de Boas Prácticas para a Xestión Cooperativa
 
Mapa de www.cooperativasdegalicia.com

Información Xeral

Benvida ao portal

As cooperativas

Consello Galego de Cooperativas
Direccións de utilidade

Actualidade

Últimas novas

Normativa

Disposicións

Axudas e subvencións

Centro de documentación

Biblioteca

Monográficos especiais
Asesoría cooperativa
Salón de vídeos

Información Cooperativa

Mapa de cooperativas

Consultoría

Formación

Teleformación cooperativa

Proxectos Europeos

Nexus Rede
Proxecto DESQOOP

Emprego Cooperativo

Emprego Cooperativo

Servizos

Taboleiro de anuncios

Enlaces de interese
O Tempo
Repositorio

Webs do Consello

Exposición Itinerante
Ideas Cooperativas en Acción
Web Do Ano Cooperativo 2012
Día do Cooperativismo Galego 2010
Día do Cooperativismo Galego 2011
Día do Cooperativismo Galego 2012
Día do Cooperativismo Galego 2013
Día do Cooperativismo Galego 2014
Día do Cooperativismo Galego 2015
Recursos educativos
Plan Estratéxico
Intercooperar
Investigación e innovación
Cooperativizate
Observatorio Cooperativo


Consello Galego de Cooperativas
- Edificio Administrativo San Lázaro, Consellería de Traballoe Benestar - 2º andar
15781 Santiago de Compostela - Teléfono: 881 999 268 - Política de Privacidade - Financiado por Equal FSE